Sve o Elektronskoj Servisnoj Knjižici registrujte se, isprobajte, javite nam šta mislite

Kako funkcioniše elektronska servisna knjižica?
1. Elektronsku servisnu knjižicu (u nastavku e-knjizicu) datog vozila može kreirati samo auto servis koji je registrovan na sajtu servis.autoprofil.rs.
2. E-knjižica se kreira očitavanjem saobraćajne dozvole vozila, za šta je neophodno preuzeti naš čitač.
3. Odmah po očitavanju, podaci vozila se pojavljuju na sajtu u Primljenim vozilima vašeg auto servisa, tako da sva primljena (očitana) vozila možete lako pretražiti i uneti servisne zapise za njih.
1. Podaci vozila - ovi podaci se preuzimaju sa saobraćajne dozvole, a Vi ih možete dopuniti npr. podacima o klimi, abs, servu, broju vrata i sl.
2. Osnovni delovi - podaci o poslednje ugrađivanim delovima, npr. ulju, filterima, setu kvačila i kočnica i sl. Ažuriraju se kada Vi kreirate zapis o servisiranju.
3. Zapisi o servisiranju - podaci o izvršenom servisiranju koje Vi unosite, sadrže opis radova i manje ili više detaljan opis zamenjenih delova. Kako ih unesete tako će ih vozači videti.
1. Očitavanjem saobraćajne dozvole se e-knjižica pronalazi ako postoji, ili kreira ako ne postoji, za dati broj šasije.
2. Bira se vrsta servisnog zapisa, npr. Redovni servis, Gume, Klima, TNG i sl.
3. Unosi se kilometraža, datum vršenja servisa, tekstualni opis, i unos detaljnijih podataka o ugrađenim delovima. Nivo detalja Vi birate.
1. Prilikom prijema vozila potrebno je očitati saobraćajnu dozvolu i uneti mobilni telefon stranke, čime će vozilo odmah biti evidentirano u Vašem spisku Primljenih vozila.
2. Kada završite posao na vozilu, lako ćete ga pronaći u Primljenim vozilima, i možete uneti zapis o urađenom poslu.
3. Po unosu zapisa vozač će dobiti SMS od E-Knjizice u kome piše da ste ažurirali njegovu servisnu knjižicu i link na kojem to može da vidi. Ovaj SMS je o trošku e-knjižice.
4. Ukoliko želite da SMS-om obavestite stranku da može da preuzme vozilo, možete to uraditi putem sajta, ali o svom trošku (1.6 dinara je cena za jedan SMS). Svaka Vaša stranka po završetku posla biva obaveštena da je taj posao i evidentiran, i ima priliku da Vas pozitivno oceni i time dodatno poboljša rejting Vašeg servisa.
Naravno. Ukoliko npr. uradite mali servis, pa zatim zamenu guma, možete bilo kada uneti oba zapisa. Za svaki zapis postoji i vreme unosa zapisa koje se automatski popunjava i ne možete ga izmeniti.
1. Nudite novu uslugu kojom se izdvajate od drugih auto servisa.
2. Poslujete transparetno u očima stranke, dajete podatke o izvršenim radovima na način koji je stranci uvek dostupan za pregled.
3. Podaci o izvršenim servisima i ugrađenim delovima su dostupni i Vama, u bilo kom trenutku, sa bilo kog internet uređaja.
4. Pomažete vozaču da podigne vrednost vozila prilikom prodaje, prilaganjem elektronske servisne knjižice uz oglas na sajtovima za prodaju.
5. Uz zapis o izvršenom radu kreirajte i podsetnike-predloge za buduća održavanja datog vozila.
6. Imate podatke vozila, ugrađivanih delova i poslednje vršenih servisa na jednom mestu. Možete dati tačnu i kvalitetnu ponudu za servisiranje!
7. Nema više papirnih servisnih knjižica. Nikada Vam neće nestati knjižica ili prostora za pisanje u knjižici.
8. Postavite oznaku E-Knjižice sa rejtingom na svoj sajt i dodatno se izdvojite od konkurencije.
Pravo pisanja imaju samo auto servisi koji su registrovani za korišćenje e-knjižice. Ovo nije jedini uslov, potrebno je da imaju registrovanu firmu, i da redovno vrše upisivanje u e-knjižicu. Ukoliko servis ne koristi redovno e-knjižicu, gubi pravo na istu, što znači da ne može biti u adresaru E-AUTO SERVISA, ne može imati oznaku E-KNJIŽICE na svom sajtu, i ne može unositi nove zapise.
1. Vozač na sajtu eknjizica.rs za šta mu je neophodna šifra koju će dobiti sms porukom posle unosa zapisa od strane auto servisa.
2. Auto servisi koji su registrovani za e-knjižicu i koji očitaju saobraćajnu dozvolu (ili prepišu broj šasije i broj dokumenta sa iste).
E-Knjižicu možete isprobati besplatno 30 dana. Nakon toga, ukoliko želite da nastavite korišćenje, plaća sa mesečna pretplata.
Možete birati da li želite plaćanje mesečno, tromesečno, šestomesečno ili godišnje. Saradnju tj. pretplatu možete prekinuti u bilo kom trenutku, bez obaveza.
Pošaljite nam poruku putem sajta ili nas kontaktirajte na brojeve 021/31-000-26, 069/21-21-069.
E-knjižica se konstantno razvija, trudićemo se da korisne predloge što pre sprovedemo u delo.